فهرست مطلب

در ادامه مطلب سئو میخواهیم درمورد این مبحث صحبت کنیم که ویژگی های یک وبسایت خوب چیست؟

تا اینجا هرچه صحبت کردیم در مورد این بود که سئو چقدر اهمیت دارد؟ بدون سئو وبسایتتان موفق نخواهد شد و عواملی که در این زمینه میتواند به شما کمک کند. ممکن است بعضی از دوستان بگویند این همه کار انجام میدهیم زحمت میکشیم استاتیک وبسایت را میزنیم داینامیک،گرافیکو … شما می گویید که اینها هیچ اهمیتی ندارد!؟ من هدفم این است که برای شما  نشان بدهم که سئو چقدر اهمیت دارد و این از اهمیت موارد دیگر که شما  به آن تسلط دارید و یاد گرفتید کم نمیکند.

وبسایتی نمیتوانیم داشته باشیم که استاتیک مناسبی نداشته و یا وبسایتی که مشکلی در برنامه نویسی داشته و موفق باشد، اینها وجود ندارد، ولی من خواستم تمرکزتان را از این مبحث بردارم که صرفا فقط این عوامل مثل طراحی قالب و برنامه نویسی عوامل موفقیت وبسایت است.

اما بیاید بررسی کنیم یک وبسایت خوب چه ویژگیهایی دارد و من به چه وبسایتی میتوانم بگویم وبسایت خوب؟

  1. ویژگی ظاهری سایت

اولین موردی که وجود دارد در وبسایتها ویژگی های ظاهری آن است، قطعا یک وبسایت باید گرافیک خوب داشته باشد. من نمیتوانم یک وبسایتی را سئو کنم قالب مناسبی نداشته باشد  و در نتیجه  اول گوگل بیاید. کاربران به ظاهر اهمیت میدهند.

وقتی ما یک کلمه ای را سرچ کنیم مثلا یک موزیکی را میخواهم دانلود کنم سرچ میکنم و وارد یک وبسایتی میشویم به حدی شلوغ  و همه چیز به هم ریخته است، نه گرافیک مناسبی دارد عکسها متناسب سایز نشده و محتوا بهم ریخته است و انواع و اقسام مختلف کلمات کلیدی پشت سر هم هست،من ترجیح میدهم دیگر سراغ آن وبسایت نروم و آن وبسایت را ببندم.قطعا شما هم همینطور هستید آنقدر آپشن و قدرت انتخاب گزینه برای انتخاب وجود دارد که شما خیلی راحت آن گزینه را میبندید و سراغ دومین سایت میروید تا اینکه یک وبسایتی علاوه بر آنکه در نتایج جستجو بالا است گرافیک مناسبی هم داشته باشد،یک هارمونی رنگ داشته باشد

در طراحی وبسایت باید حتما به این گزینه دقت کنید،یک وبسا یت باید هارمونی رنگ داشته باشد  نمیتوان هر رنگی که دوست  دارید را بگذارید، متاسفانه کسانی که کارهای طراحی وبسایت را دارند و تخصصی انجام میدهند حرف مرا تایید میکنند که خیلی ازاین کج سلیقه گیها و انتخابهای رنگ بد توسط کار فرماها اتفاق می افتد .

ایمیل های زیادی داریم،تماسهای تلفنی که دوستان میگویند چکار کنیم،کارفرما میگوید من رنگ قرمز را میخواهم یا آن بنفش یا سبز را میخواهم. یک رنگهایی که خیلی جیغ هستند و کنار همدیگر هیچ هارمونی ندارد و به هم دیگر نمیخورند و ربط به زمینه فعالییت این طرف ندارند.

یا مثلا میگویند عکس نوه مرا در وبسایت بگذارید، اینها مشکلات و محدودیتهایی هست که ما با آنها روبرو هستیم.

ما هم سئو وبسایتهای بسیار بسیار  زیادی انجام داده ایم که به این علت به هبچ عنوان آن را جز هیچکدام از نمونه ها قرار نداده ایم یا رنگهایش رنگ خوبی نبودند یا تصاویری که استفاده شد هر چقدر ما توضیح دادیم طبق آن استانداردهای ما نگذاشتند و از کیفیت وبسایت کم شد و ما دوست نداشتیم کسی بداند ما آن وبسایت را طراحی کرده ایم و ما زیر سوال برویم.حتی کپی رایت را از پایین وبسایت برداشتیم این بدیهی است.

اما در کل یک زمانی است که من می آیم پیش شما که یک طراح وبسایت هستید و از شما مشاوره میخواهم و به شما اجازه میدهم ،هستند کارفرمایی که در این زمینه اجازه میدهند به وب دیزاینرشان و اعتماد میکنند ،از شما میخواهند که شما نظر بدهید که چه رنگهایی و چه هارمونی چه خصوصیتهایی در وبسایتشان رعایت بشود و از همه مهتر شما وبسایتهایی قراره برای خودتان ایجاد بکنید و حالا حداقل یک وبسایتی دارید وبسایت شخصی یا یک وبسایت شرکتی که قراره راه اندازیش کنید  و کار طراحی سایت انجام بدهید یا همین الان شما ممکن است اصلا در طراحی سایت فعالیتی نداشته باشید و خودتان ممکن است صاحب یک وبسایت بشوید و در آن وبسایت باید اینها رعایت بشود.

خیلی  مهم است در وبسایت دسته بندی ها درست و اصولی باشد،محصولات دسته بندیهاش درست باشد،خدمات درست باشد.

اگر وبلاگ دارید دسته بندیهای درست داشته باشد ،مقاله دارید دسته بندی ها درست باشد همه چیز منظم و مرتب باشد ،من یک اصطلاحی دارم میگویم با بیل اطلاعات را میریزند در وبسایت شما وقتی وارد میشوید صفحه اول با حجم بسیار زیادی از اطلاعات روبرو میشوید .

این شما را به عنوان یک یوزر و کسی که دارید این بازدید را میکنید و یک کاربر نگاه به هدف آن که وبسایت زده میکند یک چیزی را که میخواهیم پیدا کنیم باید بگردیم ، در وبسایتهای شما سرچ هم ندارید یعنی لازمه چیزی را سرچ کنید باید بیایید در کنترل اف بزنید ،فایندش کنید .این خیلی بد است برای یک وبسایت حتما باید حواستان باشد این ویژگی های ظاهری در وبسایت صددرصد باید رعایت بشود.

محتوا یا کانتنکی که برای وبسایت ایجاد میشود کاملا باید تخصصی باشد ،حتی اگر کپی میشود آن مطالب باید لینک کسی که آن مطلب را نوشته شما درج کنید، شما اگر قراره در زمینه آنلاین فعالیت کنید و از رقبا بزنید بالا شما نیاز به محتویات مناسبی دارید نیاز به کانتنت درستی دارید باید زمان بگذارید و آن دیتا را ایجاد کنید . در وبسایتی وارد می شوید فونتشان به حدی بد انتخاب شده اصلا خوانا نیست ،رنگ فونت و پس زمینه اش بد است و نمیشود خواند.

حتما اینها را در زمانی که میخواهید یک وبسایت داشته باشید رعایت کنید ویژگیهای ظاهری وبسایت بسیار مهم است.

  1. سرعت سایت

اما بخش دیگر سرعت لود آن وبسایت است یک زمان طلایی وجود دارد بین 3 تا 6 ثانیه است که کاربران تصمیم میگیرند، در وبسایت شما بمانند یا نه .خب شما فرض کنید که سرج کردید  و وبسایتتان را بالا آوردید در نتایج جستجو و کاربر می آید کد هزینه دارد قطعا و این سئو سازی، حالا این هزینه میتواند  هزینه زمانی باشد که شما صرف میکنید چندین ماه تلاش میکنید یا اینکه آن هزینه  میتواند هزینه ای باشد برای تبلیغات و خرید بک لینک هزینه میکنید .شما فرض کنید با کلی هزینه آمدید در نتایج جستجو و کاربر وارد وبسایت میشود تا بخواهد عکس اسلایدرتان لود بشود20 ثانیه طول میکشد خب میگذارد میرود.

حتما باید سرعت لود وبسایت را تا حد امکان ببرید بالا که کاربر در آن 3تا6 ثانیه یک ویووی از وبسایت ما ببیند که تصمیم بگیرد بماند یا نماند .حالا مرحله بعداین است که آن کاربر جذب مطالب وبسایت بشود و از آن صفحه به صفحه دیگر برود و نهایتا به مشتری خدمات ما تبدیل بشود.

پس سرعت لود بسیار بسیار اهمیت دارد و لازم است به آن اهمیت بسیار زیادی بدهیم .

اگر در موردش نمیدانید و نمیتوانید چطور سرعت لود وبسایت را بالا ببرید در همین دوره کاملا به شما توضیح خواهم داد که چطور میتواند یک وبسایت را سرعت لود را بالا بیاوریم این کار را انجام میدهیم و روی یک پروژه انجام میدهیم  بطور کامل شما یاد میگیرید که تخصصی این کار را انجام بدهید و سرعت لود را بیاورید بالا.

  1. امنیت سایت

گزینه بعدی که اهمیتش خیلی زیاد است امنیت وبسایت شما هست.

شما قطعا دوست ندارید اطلاعاتتان را در وبسایتی ثبت کنید که امنیت نداشته باشد ،ایمیلهایتان را وارد کنید و بعد ایمیل هایتان به عنوان اسپم استفاده بشود. باید کاربران حس مناسبی از وبسایت شما در زمینه امنیت داشته باشد.

  1. انتخاب هاست مناسب

حالا گزینه دیگری که وجود دارد خدمات هاستینگ و میزبانی وب شما است سعی کنید خدمات هاستینگی که استفاده میکنید که مناسبند و آپتایم بالایی دارند .همیشه سرورشان بالاست. منظورم از آپتایم چیست؟ ببینید شده شما وبسایت را باز میکنید، من فارغ از مشکلات برنامه نویسی سرور ، به سایزش اشاره میکنم . آن وبسایت بالا نمی آید و دو سه هفته ای این کار را انجام میدهیم و هفته ای یکبار این اتفاق می افتد . خیلی بد است برای وبسایت که آپتایمش پایین باشد .

آپتایم باید صددرصد نگویم باید 99%  باشد یعنی وبسایت الکی دانلود نشود. به چه علتی باید وبسایت من دان بشود و کاربری وارد وبسایت من بشود وآن وبسایت را نتواند ببیند باید حتما حواسمان به این قضیه باشد .

علاوه بر بحث امنیت که خدمتتان عرض کردم که باید امنیت وبسایتتان بالا باشد،اینجاست که اگر شما سرور مناسبی پیدا کنید امنیت آن وبسایت تا حدی بالا میرود . دنبال هزینه های کم نباشید من زیاد از بچه ها میبینم که کار طراحی سایت دارند انجام میدهند و دنبال این هستند که هاست رایگان ببینند خب این کار خوبی نیست شما هزینه هاست ،دامینتان را نمیخواهد رایگان بگذارید حتما از کارفرما آن را بگیرید اما هاستینگ مناسبی را انتخاب کنید که از لحاظ لوکیشن و موقعیت نزدیک باشد به کاربرانتان،مثلا اگر کارتان ایران هستند هاستینگتان  هم در ایران باشد سرور تان و آپتایمتان هم بالا باشد و همیشه در دسترس باشید و علاوه بر این هاست سئو هم یکی از عوامل بسیار بسیار مهم در موفقیت وبسایتتان است.

اگر وبسایتی داشته باشید که سئو نکنید اصلا موفق نخواهید بود شما ویژگیهای ظاهری سایتتان را عالی کنید ، سرعت لود وبسایتتان بالا باشد، خدمات میزبانی حرفه ای استفاده کنید اما کسی این وبسایت را نبیند خب بیزینس شما موفق نخواهد بود.

پس پکیج اینها و جمع تمام اینها باعث میشود شما یک وبسایت خوب داشته باشید ،وبسایت حرفه ای داشته باشید و نهایتا بتوانید در بیزینس خودتان موفق باشید.

این هم درمورد ویژگیهای یک وبسایت خوب که لازم است همه اینها را شما داشته باشید،حالا هر کدام از اینها زیر مجموعه هایی دارد که در جلسات آینده بیشتر درموردشان صحبت خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× پشتیبانی آنلاین رویاکو